Shopping i Cannes

SONY DSC

Der er rigtig gode shopping muligheder i Cannes. De fleste af de største mærker har store flotte butikker i byen, årsagen er naturligvis kombinationen af mange rige turister (Italienere og Russere) og byens mange messer og festivaler ikke mindst den årlige filmfestival.

 

Shopping gaden Rue d´Antibes i Cannes
Shopping gaden Rue d´Antibes i Cannes

Byens længste forretningsgade er Rue d´Antibes, her er alle mærkevarerne sammen med spændende specialforretninger og den går parallelt med La Croisette.

 

Shopping på La Croisette i Cannes
Shopping på La Croisette i Cannes

På den 3 km lange gade La Croisette finder man alle Cannes’ eksklusive butikker såsom Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Armani og Céline for bare at nævne nogle af dem. Her finder man også mange af de prestigefyldte juvelerer som Cartier, Chapard, Ferret og flere andre. Vil man købe dyre sko og tasker er udvalget også stort hos Hermes, Gucci, Louis Vuitton, Ferragamo og Lancel, de er her alle. Ja næsten lige meget hvad man drømmer om, kan man købe det her. Ind i mellem alle butikkerne ligger der mange cafeer og restauranter i svingende prisklasser, det er et sjovt sted at sidde og studere alle dem, der går forbi.

 Rue Meynadier
Rue Meynadier

Rue Meynadier er Cannes’ eneste gågade. I starten hvor jeg kom til Cannes, kaldte jeg den altid for billig gaden og syntes den var grim. Men faktisk er jeg blevet glad for den, fordi den er meget charmerende med sin blanding af billige tøjbutikker og små lokale delikatesse forretninger. Det er her man finder alle de spændende lokale delikatesser og her franskmændene står i kø fra forretning til forretning hos slagter,fiskehandler, ostehandler og vinhandler. Her er selvfølgelig også, som over alt i Frankrig, op til flere bagere i samme gade. Det er også her, man finder de lokale produkter som provence duge og porcelæn. En anden verden og en utrolig anden stemning end på La Croisette, og det er noget af charmen ved Cannes.

Som i alle andre byer ligger der mange spændende og sjove butikker nede i de små sidegader

 

Stormagasinet Galeries Lafayette

Stormagasinet Galeries Lafayette ligger på hjørnet af Rue Maréchal Foch og Rue Hoche

Jean Luc Pelé

Byens bedste kager og macarons får man hos

Jean Luc Pelé

Rue Meynadier 36

Det er en oplevelse bare at kikke på vinduet men man skal prøve en af de flotte kager.

Le Marche Forville i Cannes
Le Marche Forville i Cannes

Farveorgiet af grønsager, frugt og skønne blomster er overvældende. En tur i Marked Forville er som en gourmet rejse rundt i Provence. Der er åben alle dage undtagen mandag fra kl. 7 til 13. Mandag er der antikvitet marked fra kl.8-18

Supermarkedet Monoprix på Rue Louise Ardisson

I supermarkedet Monoprix kan du få næsten alt. I underetagen er der alt i papirvarer, personlig pleje, ja næsten alle almindelige hverdags artikler har de. På første sal er der en fødevare afdeling med både slagter og fiskehandler.

Skriv en kommentar

Fuldfør regnestykket (for at modvirke spam) *